UNIEKE ZEKERHEID

Waarin onderscheidt Woningsparen zich?

Binnen Woningsparen kopen wij woningen op toplocaties en financieren wij de aankopen uitsluitend met geld van de obligatiehouders. Hierdoor heeft u als Obligatiehouder recht op eerste hypothecaire recht op al het vastgoed in het fonds. Bij bijna alle andere vastgoed fondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds met een hypotheek van een bank belast. Hierdoor heeft u als obligatiehouder geen enkele zekerheid. De bank heeft dan immers eerste hypotheekrecht. Bij Woningsparen heeft u als Obligatiehouder recht van eerste hypotheek, wel zo zeker! U heeft niets aan het tweede of derde hypothecaire recht. Het eerste hypothecaire recht geeft u de zekerheid die een bank heeft, u bent immers als Obligatiehouder de bank.

”Binnen Woningsparen kopen wij uitsluitend woningen aan, met geld van Obligatiehouders”
Doordat er bij Woningsparen alleen woningen met geld van de Obligatiehouders aangekocht wordt, heeft u meer zekerheden. U heeft immers eerste hypotheekrecht op de woningen. Naast de zekerheid van vastgoed als onderpand, koopt Woningsparen alleen vastgoed op toplocaties en beschikken wij over een wachtlijst met goede huurders.
WAT BIEDT WONINGSPAREN?
Investeren kan al vanaf € 5.000,-. Hiermee maakt WONINGSPAREN het voor bijna iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed op toplocaties en om hiermee een goed rendement te behalen. Uw investering staat garant voor een vast rendement van  5% op jaarbasis op uw uitgeleend vermogen (looptijd 10 jaar). Rente-uitkeringen vinden gedurende de looptijd plaats aan het einde van elk kwartaal. U weet precies wat u krijgt. Gewoon duidelijk.

Meer informatie?

© Copyright - Woningsparen