Woningsparen = Huur als rendement

INVESTEREN IN HUURWONINGEN IN DE VRIJE SECTOR

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/verschil-sociale-huurwoning-woning-vrije-sector

Door de extreem lage rente is er een run ontstaan op huurwoningen in de vrije sector. Voor veel partijen zoals ZZPers, ondernemers, mensen met een nieuwe arbeidsovereenkomst of gescheiden mensen is kopen niet direct een optie. De rente is dan wel laag, maar een hypotheek verkrijgen is door de strengere regels van de banken voor deze mensen niet mogelijk. Deze mensen beschikken wel over een zeer goed inkomen.

Controle, screening, zekerheden

Wij checken de huurders op hun inkomen, bankafschriften en hun betalingsverleden. Woningsparen koopt woningen en appartementen op gewilde locaties in de Randstad en zet deze in de verhuur. Wij maken met de huurders huurovereenkomsten volgens de nieuwe huurwet, dat is 2 of 5 jaar. Zodra er enige onzekerheid is, vragen we een hogere borg, geld is immers de beste zekerheid. Daarna wordt bekeken of wij verder met de huurder gaan of een nieuwe huurder aantrekken.

Beheer door professionals 

Vastgoedbeheerman bv www.vastgoedbeheerman.nl  beheert de woningen en zorgt voor het beheer van de woningen. Op dit moment beschikken wij al over een wachtlijst van mensen die een huurwoning zoeken in de vrije sector. Woningsparen koopt deze woningen zonder bankfinanciering en uitsluitend met geld van de Obligatiehouders, die krijgen via de stichting recht op eerste hypotheek. Woningsparen heeft met het kopen en verhuren van woningen in de vrije sector een gat in de markt gevonden. Tevens heeft u hierdoor een goed rendement op uw geld en recht van 1e hypotheek op de woningen.

Doelstelling

De doelstelling van Woningsparen is het aanbieden van huurwoningen in de vrije sector op top locaties, zoals rijkenenclaves en centra van steden die zeer gewild zijn en zorgen voor een zeer goede huurprijs en prijsontwikkeling van de woningen. In centra van vele steden is momenteel een run op woningen en kan er gekozen worden uit de vele huurders. Woningsparen zorgt voor een juiste selectie en screening en besteed het beheer uit aan Vastgoedbeheerman.nl . De doelgroep waar wij op richten, hebben een goed inkomen en willen graag meer betalen voor een goede en mooie huurwoning op de beste locatie.

Betere huurwoningen op de beste locaties

Teneinde woningen aan te kopen op betere locaties en te verhuren in de vrije sector, geven wij vastgoedobligaties uit. Vanaf 5.000,- euro kunt u al meedoen om deze huurwoningen te kunnen aanbieden in de vrije sector. U helpt hiermee het aanbod van huurwoningen in de vrije sector voor mensen met een hoger inkomen te vergroten. Bovendien ontvangt u een goede rente op uw uitgeleende vermogen.

Meer informatie?

© Copyright - Woningsparen