Woningsparen I  zijn obligaties beschikbaar.

Woningsparen I betreft een fonds van maximaal € 2.260.000 aan aan te kopen en te verhuren woningen in centrum Alkmaar en Bergen NH. Woningsparen I is een fonds met 10 woningen en een geschatte huuropbrengst van € 175.500,- per jaar. Een jaarlijkse indexatie van 2% zal worden toegepast. In Woningsparen I zijn er al obligaties vanaf € 5.000,- beschikbaar om Woningsparen I te realiseren. Het volledige opgehaalde bedrag zal worden aangewend om Woningsparen I geheel aan te kopen en te verhuren.

U heeft interesse?

Door middel van het invullen van het contactformulier op deze website kunt u aangeven interesse te hebben in Woningsparen I. Wij mailen u de documentatie en inschrijfformulier.

WELKOM BIJ WONINGSPAREN

De doelstelling van Woningsparen is het aankopen en verhuren van woningen in de vrije sector op toplocaties. Woningsparen beschikt over een database met capabele en solvabele huurders voor deze woningen. Woningsparen I betreft woningen in het centrum van Alkmaar en Bergen NH. De woningen zijn hoogwaardig qua afwerking en locatie en zijn zeer gewild bij onze huurders. Tevens zijn al onze woningen gelegen in de vrije huur sector. De huurders beschikken over een inkomen van minimaal 2 tot 3 x modaal.

De vraag naar huurwoningen in de vrije huur sector in de centra van steden en omliggende dorpen is groot. Door vastgoedobligaties te kopen in Woningsparen helpt u mee om het huuraanbod in de vrije huur sector te vergroten. Bovendien ontvangt u periodiek een vaste rentevergoeding op uw rekening.

Woningsparen werkt anders dan andere vastgoedfondsen. Bij reguliere vastgoedfondsen en vastgoed-CV’s deelt u als participant mee in winst en/of verlies en heeft u meestal géén onderpand. U krijgt bij deze CV’s een hoog rendement aangeboden maar u loopt veel risico. Er zijn bijna altijd externe bankfinancieringen aangetrokken. Hierdoor kunt u geen échte zekerheden krijgen.

INNOVATIEVE OPZET

De initiatiefnemers van Woningsparen hebben een vastgoedfonds op de markt gebracht dat zowel zekerheid als een goed rendement biedt aan investeerders. Zekerheid doordat er geen bankfinanciering aangetrokken wordt. Doordat de bank niet meedoet, kunnen alle onderpanden (het vastgoed) aan de gezamenlijke obligatiehouders worden gegeven.

Meer informatie?

© Copyright - Woningsparen