UNIEKE ZEKERHEID

Waarin onderscheidt Woningsparen zich?

Binnen Woningsparen kopen wij woningen op toplocaties en financieren wij de aankopen uitsluitend met geld van de obligatiehouders. Hierdoor heeft u als Obligatiehouder recht op het 1e  hypothecaire recht van al het vastgoed in Woningsparen I. Bij bijna alle andere vastgoed fondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds met een hypotheek van een bank belast. Hierdoor heeft u als obligatiehouder geen enkele zekerheid. De bank heeft dan immers het 1e hypotheekrecht. Bij Woningsparen heeft u als Obligatiehouder recht van eerste hypotheek, wel zo zeker! U heeft niets aan het tweede of derde hypothecaire recht. Het eerste hypothecaire recht geeft u de zekerheid die een bank heeft, u bent immers als Obligatiehouder de bank.

”Binnen Woningsparen kopen wij uitsluitend woningen aan, met geld van Obligatiehouders”
Doordat er bij Woningsparen alleen met geld van de Obligatiehouders woningen aangekocht worden, heeft u meer zekerheden. U heeft immers 1e hypotheekrecht op de woningen. Naast de zekerheid van vastgoed als onderpand, koopt Woningsparen alleen vastgoed op toplocaties en beschikken wij over een wachtlijst met goede huurders.
WAT BIEDT WONINGSPAREN?
Investeren kan al vanaf € 5.000,-. Hiermee maakt WONINGSPAREN het voor bijna iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed op toplocaties en om hiermee een goed rendement te behalen. Uw investering staat garant voor een vast rendement van 5% op jaarbasis op uw uitgeleend vermogen. Rente-uitkeringen vinden gedurende de looptijd plaats aan het einde van elk kwartaal. U weet precies wat u krijgt. Gewoon duidelijk.

Meer informatie?

© Copyright - Woningsparen