Hoogste spaarrente bij de Bigbank in Estland 1,75 of 1.45 bij de Yap Kredi. Woningsparen = 5% obligatie 10 jaar

Hoogste spaarrente bij de Bigbank in Estland 1,75 of 1.45 bij de Yap Kredi. Woningsparen = 5% obligatie 10 jaar

Wat is zekerheid?

Zekerheid is zo veel mogelijke veiligheid inbouwen, zodat u geen vermogen verlies heeft met een spaarrekening van een bank in IJsland, die failliet gaat of een scheepscv, waarbij de bank de 1e hypotheek heeft en de obligatiehouders bij een crisis niks krijgen. Op deze gedacht is Woningsparen ontstaan.

Huurstroom

Woningsparen I is een woningportefeuille met verhuurde woningen in de vrije sector. De obligatiehouder krijgen de eerste hypotheek en er is geen bankfinanciering. De zekerheid van waarde van het vastgoed bij tegenvallende resultaten. De zekerheid van vaste rente uitbetaling door de vaste huurstroom.

Markt voor vrije verhuur is booming

Op dit moment is er bijna niets in de verhuur in de vrije huur sector, dit zijn huren boven de 800 euro per maand. voordeel van vrije huur sector is huurders met hoger inkomen en hoger rendement op het vastgoed. Er zijn veel huurders die momenteel tussen wal en schip vallen que huur. Ze liggen in echtscheiding, ze zijn net van baan gewisseld, hebben een nieuw bedrijf, genoeg cashflow maar geen bank die deze partijen een hypotheek verstrekt. Ze verdienen teveel voor de woningbouwcorporaties en tevens staan ook daar lange wachtrijen. Zoekt u maar eens een leuke woning tussen 1000 en 2000 euro te huur in elke regio. Niet te vinden.

Woningsparen is dan ook echt rente vast sparen

U heeft recht van 1e hypotheek via de stichting voor obligatiehouders op het vastgoed. 5% 10 jaar op uw obligaties. Woningsparen kan woningen verkopen en u dan uitbetalen. U kunt dan ook, indien beschikbaar meegaan in de nieuwe Woningsparen II. Die na succesvolle plaatsing van Woningsparen I gerealiseerd zal worden.

Verstand van vastgoed en rendement

Woningsparen werkt samen met professionele partijen die exact weten wat de waardes en rendementen zijn die mogelijk zijn te halen. Hierdoor maakt u automatisch ook gebruik van een netwerk van experts die alleen maar één ding willen: rendement op het vastgoed. 5% klinkt tegenwoordig als veel. Maar met de aanpak van Woningsparen is dit ook daadwerkelijk mogelijk. De verhuur markt zal steeds meer groeien, aangezien de banken hun acceptatiebeleid betreffende hypotheken steeds strenger zullen screenen. Dat wil zeggen, meer klanten voor Woningsparen.

Nu inschrijven, pas later betalen via notaris

Na de volledige volplaatsing van het vastgoed, ontvangt u een bericht van de notaris dat u het geld, waar u op ingeschreven heeft kan gaan overmaken aan de notaris. Zo weet u zeker dat uw geld uitsluitend besteed wordt aan het betreffende vastgoed van Woningsparen I.

Twijfel? zie hier de rentes op spaargeld, vakantie naar Estland? https://www.independer.nl/spaarrekening/deposito.aspx

 

Meer weten over Woningsparen I?

vul het formulier in rechts van deze pagina of mail naar woning@woningsparen.nl 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *