Vastgoedbeleggingen niet voor iedereen geschikt. Een vastgoedobligatie is stabiel en duidelijk.

Vastgoedbeleggingen niet voor iedereen geschikt. Een vastgoedobligatie is stabiel en duidelijk.

U heeft het van horen zeggen, vastgoed daar moet je in beleggen! Ten eerste heeft u veel geld nodig om het vastgoed aan te kopen, u kunt ook een deel bij een bank financieren, maar dan bent u al gauw een privé belegger, waarbij u alles zelf moet regelen. Uw spaargeld wordt dan een werkhuis. Indien u dat graag wilt, dan is dat perfect uiteraard. Woningsparen neemt alles voor de obligatie houder uit handen, van aankoop, huurder selecteren en beheer.

Hoe koop je een goede vastgoedbelegging?

Woningsparen heeft de focus op woningen in de vrije sector op toplocaties en solvabele huurders. De markt voor woningen in de vrije huur sector is momenteel zeer schaars te noemen. Veel mensen kunnen wel de rente voor een huis betalen van 500.000 euro, maar door de strenge acceptatie regels van de banken is een hypotheek momenteel niet rond te krijgen.

Scheidingen 1 op de 3!

Dat is niet de enige doelgroep, 1 op de 3 huwelijken mislukken en er volgt een echtscheiding, een zeer grote doelgroep die ook op de woningmarkt in de vrije huur sector zoekt. Hier spelen wij met Woningsparen direct op in.

Woningsparen neemt alle zorg over 

Er komt veel bij kijken bij het aankopen, renoveren, en beheren van woningen. De huur moet op tijd betaald worden. De obligatiehouders moeten op tijd hun geld krijgen en allerbelangrijkste de huurder moet tevreden zijn. Zolang die tevreden zijn, betalen ze huur en daar gaat het om. Zeker als mensen wat meer betalen, verwachten ze service. Woningsparen kan dit service pakket bieden. Huurders blij en obligatiehouders blij. Woningsparen werkt samen met experts uit de vastgoedbranche en die weten waar ze over praten, zoals de volgende vragen die wij krijgen:

  1. Wat is goed vastgoed?
  2. Wat zijn de kosten van onderhoud en beheer?
  3. Wat is een goede huurder?
  4. Waar haal je een goede huurder vandaan?
  5. Hoe selecteer je een goede huurder?
  6. Wat als de huurder niet betaald?
  7. De huurder zorgt voor overlast?
  8. De huurder betaald niet meer?
  9. Hoe krijg je een slechte huurder er uit?
  10. Als Woningsparen failliet gaat? dan verkoopt u de woningen, u heeft immers de 1e hypotheek met de andere obligatiehouders.

Kortom bij Woningsparen bent u aan het juist adres voor uw geld. Schrijf nu in voor onze brochure via de website.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *