Dringen voor een huurhuis in de vrije sector, Woningsparen als meest innovatieve obligatie en belegging

img-20160917-wa0005

Dringen voor een huurhuis in de vrije sector, Woningsparen als meest innovatieve obligatie en belegging.

Woningsparen zag het al, de vrije huursector is booming. De hypotheek rente is dan wel extreem laag. De regels en voorwaarden om een hypotheek rond te krijgen zijn moeilijker dan ooit. Max 4,5 x het inkomen en maximaal 100% kan er geleend worden op een huis. Voor veel mensen is dat niet te doen. Wel hebben deze mensen 2-3 maal modaal inkomen en dus genoeg geld om een huis te huren van 1000-4000 per maand.

Woningsparen I

Met dit fonds kopen wij woningen aan in de Randstad en verhuren wij aan particuliere huurders. Dit zijn toplocaties met solvabele huurder. De obligaties zijn vanaf 20.000 euro en geven 10 jaar lang 5%. De 1e en enige hypotheek komt bij de obligatiehouders, zekerheid volop dus!

 

2 replies
  1. E ratelband
    E ratelband says:

    Ik vind dit DE oplossing ! Mijn spaargeld krijgt een maatschappelijk verantwoorde bestemming door de gedupeerde afgewezen koper te helpen toch te kunnen investeren in een eigen huis en zodoende te profiteren van de huidige huizenboom.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *