Beleggen in verhuurde woningen met meerdere participanten, geen bank, 1e hypotheek voor belegger

Beleggen in verhuurde woningen met meerdere participanten, geen bank, 1e hypotheek voor belegger

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Woningsparen I is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van verhuurde woningen, solvabele huurders, toplocaties en beleggers die willen investeren in woningen. De markt van verhuurde woningen is erg goed en stabiel. Woningsparen koopt en verhuurd uitsluitend in de vrije sector. Hier is een enorme schaarste en zijn veel goed huurder voor te vinden. Woningsparen heeft inmiddels al een wachtlijst met solvabele huurder. Wij beschikken over de juiste vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen, maar niet uw hele vermogen en u heeft geen verstand van vastgoed, dan is Woningsparen echt een goede investering voor u. Woningsparen geeft obligaties van 10 jaar uit voor 5% vast. Hiermee bent u zeker van uw rendement. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand, de woning is verhuurd en u krijgt samen met de andere obligatiehouders het recht van 1e hypotheek. Hierdoor  bent u zeker van uw kapitaal. Mochten de beheerders geen goed werk leveren, dan kan de stichting waar alle obligatiehouders inzitten de woningen verkopen. Met de huur kan Woningsparen direct de 5% uitbetalen.

Met Woningsparen I beschikken we over een unieke portefeuille tot max 2.5 miljoen aankoop in het centrum van Alkmaar en Bergen NH. De huurders staan reeds te popelen om in hun woning te trekken. Kortom huur is rendement, dus uw obligaties zijn safe

‘Zodra u informatie aanvraagt kunt u kennismaken met de portefeuille die wij gaan aankopen, in de informatiebrochure staan de huren, aankoop en rendement vermeld. In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze brochure.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand of tewel verhuurde woning of mogelijkheid tot verhuur in de randstad via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst, één van onze aankoopmakelaars maakt een afspraak om te kijken of dit een woning kan zijn voor Woningsparen. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *