Alternatief voor spaargeld, Woningsparen, huur als rendement.

Alternatief voor spaargeld, Woningsparen, huur als rendement.

Sparen is belangrijk, u moet altijd liquide zijn, geld op de bank geeft een goed gevoel en ook een fijn gevoel. Alleen is het jammer indien u over meer geld beschikt dan u direct nodig heeft, dan kan geld op de bank ook een last zijn. U ontvangt immers geen rente over uw geld. U krijgt wel aanslagen over uw vermogen, dus uw teert in op uw vermogen.

Huurmarkt in de vrije sector booming

Ook zijn de hypotheek rentes nog nooit zo laag geweest als nu anno 2016, rente vanaf 1% voor een hypotheek. De huizenmarkt trekt enorm aan en er is weer een stijgende lijn van de huizenprijzen. Alleen zijn de regels om een hypotheek te krijgen een stuk moeilijker dan voorheen. Maximaal 4,5 keer het inkomen. Vast arbeidsovereenkomst en zelfstandigen dienen minimaal 4 jaar positieve jaarcijfer te overleggen. Veelal zijn dit mensen die 2-5 x modaal verdienen, maar niet in aanmerking voor een hypotheek. Deze doelgroep is sterk groeiende en zit op de huurmarkt in de vrije sector. De huurmarkt in de vrije sector is booming, er is niets behoorlijks te huren, zowel dan staan er 5 voor in de rij.

Gat in de markt

Woningsparen ligt zijn focus in deze markt. Wij kiezen voor toplocaties in steden en gewilde voorsteden. Woningsparen I is ook opgebouwd uit woningen in Alkmaar en Bergen (NH). in deze regio is ene groot te kort aan huurwoningen in de vrije sector. Woningsparen I heeft een portefeuille samen gesteld waarvoor de huurders al in geschreven staan. Meer dan zelfs. Woningsparen verwacht ook en de markt geeft dit ook duidelijk aan, dat dit nog maar het begin is van een schaarste op de huurmarkt in de vrije sector.

Huur als rendement

Woningen kopen en verhuren is ook weer werk. En is kapitaal intensief. Om alleen in het vastgoed te gaan, kunt u doen indien u over zeer veel kapitaal beschikt en ruime kennis van zaken heeft. Nu kunt u participeren in Woningsparen I en obligaties kopen met een rendement van 5%. Woningsparen koopt de woningen aan en besteed het beheer uit aan Vastgoedbeheerman.nl. Dit zijn professionals en zorgen voor het gehele beheer. U doet uw investering en ontvangt uw rendement. De zekerheid krijgt u als 1e hypotheek op het vastgoed. Woningsparen werkt geheel zonder bank. Uitsluitend met obligatiehouders.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *