Woningsparen I start uitgifte van obligaties verhuurde woningen in vrije sector

Woningsparen I start uitgifte van obligaties verhuurde woningen in vrije sector

Met Woningsparen stellen wij een ieder met spaargeld in de gelegenheid om obligaties te kopen in Woningsparen I.  U krijgt de zekerheid van 1e hypotheek op de aangekochte woningen. Er komt geen bank aan te pas. De obligatiehouders krijgen via de stichting Woningsparen Obligatiehouders het recht van eerste hypotheek.

Rendement en zekerheid van 1e hypotheek

Veel vastgoed cv’s of participaties in vastgoed worden in elkaar gezet met een hypotheek van de bank. Het restant van het geld komt dan van participanten. Het grote nadeel van dit soort participaties is uw zekerheid. Die is grotendeels weg, want de bank heeft de 1e hypotheek en u heeft het nakijken.

Investeren, beleggen en de risico’s

Bij elke investering en of belegging zijn risico’s aan verbonden. Ook bij ons, niets is zeker. De huizenmarkt kan in storten, de huurders kunnen failliet gaan etc. etc.  Indien u absolute zekerheid wil, dan moet u niets doen en uw geld op de bank laten staan en ook vermogensrendementsheffing betalen. Zalm zei immers: “Iedereen kan 4% rendement maken”

Zekerheden en de huidige markt

Toch is Woningsparen I een absolute unieke investering. Hier de voordelen op een rij;

  1. woningen
  2. verhuurde woningen
  3. toplocaties
  4. huurders 2 tot 3 maal modaal inkomen
  5. wachtlijst solvabele huurders
  6. zekerheid 1e hypotheek
  7. geen omkijken naar huurders, professionele beheerder

Wilt u ook deelnemen? 

Vul dan nu het formulier in op de website en ontvang de documentatie en inschrijfformulier van Woningsparen I. Mailen kan ook info@woningsparen.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *